miercuri, 10 octombrie 2012

Cuptor cu halogen Singer Vitacook

Cuptor cu halogen Singer Vitacook - partenerul de nadejde intr-un stil de viata sanatos


Sanatos: VITACOOK astreaza vitaminele dar in acelasi timp elimina grasimile si toxinele din alimente, fiind partenerul de nadejde intr-un stil de viata sanatos

Ingenios: spatiul destinat gatitului ia o noua infatisare! Fara a ocupa mai mult loc decat un cuptor cu microunde, VITACOOK poate pregati o varietate foarte mare de mancaruri (gratar, friptura, garnituri, gustari calde, paine, deserturi).

Neconventional: rezistenta incalzeste aerul pana la 250°C, iar ventilatorul distribuie constant curentii calzi in vasul de gatit; alimentele sunt gatite uniform, bine patrunse si nu se degaja fum.

Gustos: aromele sunt pastrate intacte, imbinandu-se perfect intr-un puzzle culinar ce incanta gustul cu o savoare deosebita

Eficient: VITACOOK are un design compact dar eficient in acelasi timp: capacitatea de 12 l poate fi extinsa la 14 l cu ajutorul inelului metalic, iar accesoriile incluse sunt concepute pentru a gati concomitent, pe doua niveluri, o masa pentru intreaga familie.

Rapid: puterea de 1400W confera un timp redus de preparare (vita-45’, pui-40’, mici-30’, peste-15’, cotlet-10’, pizza-10’)

Produsul este insotit de o carte de retete.


Va astept sa vizitati si paginile de socializare de mai jos:
(Nu uita sa dai like paginii de facebook pentru a afla ultimele aparitii pe care nu vreti sa le ratati)
https://www.facebook.com/EToatacasa si

https://www.facebook.com/Sorishop
vezi si: FashionFrontiere! 
vezi si SoriShop!
vezi si Smartinsert

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu